• POLDERLICHT GASTENKAMERS
    MASSAGES
    GRATIS FIETSEN
    SAUNA
    WORKSHOPS SCHILDEREN

Uw Gastvrouw Carine de Meester

Is een hartelijke gastvrouw en schilderes die u zal ontvangen met open armen in een huiselijke sfeer.

Een vrouw met een spirituele levenshouding die zich graag omringt met schoonheid, kunst en harmonie. Ze houdt van openheid, warmte en humor in het leven. Ze is een kind van de zee en voelt zich goed in haar biotoop. Ze heeft 3 prachtige kinderen: Steven, Kim en Victor.

Haar vorig leven als hotelierster heeft ze op een dag definitief vaarwel gezegd en bewust gekozen voor een rustiger en dieper leven om haar 'essentie', haar dromen en passies te kunnen volgen. Hierbij staat voor haar een aantal overtuigingen centraal: levenskwaliteit, liefde, mededogen, zorg en respect naar haarzelf en anderen. De combinatie van haar werkzaamheden zorgt ervoor dat ze die activiteiten doet die bij haar passen, haar inspireren en met hart en ziel uitoefent.

Haar opleiding kunstschilderen volgde ze aan de Kunstakademie Brugge en behaalde haar getuigschrift 'Energetisch lichaamstherapeut' bij Shiatsu leraar Dirk Maertens in het, door de de Vlaamse Gemeenschap erkende, 'Olympia Gezondheidscentrum' en volgt nog steeds talrijke aanvullende en verrijkende opleidingen in bewustwording en lichaamswelzijn.

Zij is o.a.verbonden aan de "School voor relaties" te Melle en volgt yoga en meditatie bij Roland Verschaeve in het Light Body instituut Brugge

Omdat ze van dit rijk innerlijk leven en die positieve levenskracht geniet en deze met liefde en zorg wil doorgeven, is het haar intentie om mensen via energetische massage, creativitieit en ontspanning dichter bij zichzelf te brengen.

 

Carine geeft workshops, energetische massage en geeft je een zeer goede steun en een warme begeleiding in de vorm van een gesprek op een veilig-en respectvolle manier.

Voor degenen die een rustig moment van contemplatie op prijs stellen hebben onze gasten de mogelijkheid om een energetische massage of een workshop 'Intuïtief schilderen te koppelen aan hun verblijf in de B&B.

Kort samengevat; de B&B van Carine is naast haar werk ook een levenswijze.

 

 

CONTACT

target="_blank"> src="//c.statcounter.com/11302575/0/1303ba23/1/" alt="Web
Analytics Made Easy - StatCounter">

B&B aan de Belgische kust

Welkom in de b&b dat warmte en zachtheid uitstraalt.
Onze b&b is landelijk gelegen in de stille polders bij de Belgische kust.
Een unieke locatie, dichtbij maar toch ver weg van alles.
Hier kunt u genieten van het strand, de zee, de wellness zoals een energetische massage of sauna.
 
Misschien mogen onze levenspaden elkaar kruisen, je bent dan van harte welkom
 

Facebook Gastenkamers Polderlicht Blankenberge

SITEMAP

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring