• POLDERLICHT GASTENKAMERS
    MASSAGES
    GRATIS FIETSEN
    SAUNA
    WORKSHOPS SCHILDEREN

Workshop Schilderen.  Alleen of in groep als teamactiviteit. 

Volg mijn Workshop 'Intuïtief schilderen' en laat je onderdompelen in een sfeer van warmte, gezelligheid, creativiteit, plezier, ....Laat je gaan met kleuren & vormen en maak je eigen schilderij! 
Het is heerlijk om te doen en het geeft je zoveel voldoening! Ga met een uniek eigen werk naar huis. Iets waar je trots op bent!

Hier krijg je de kans om onbekommerd aan de slag te gaan, creatief bezig te zijn op je eigen tempo.
Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen, je volgt gewoon je eigen gevoel, je eigen ritme en laat de drukte van alle dag even los.  Je schildert vanuit je innerlijke beleving en laat je speelsheid naar boven komen. Iedereen kan het!

Merk hoe zalig het is om juist het denken los te laten en te laten gebeuren wat er gebeurt... hoe je hierdoor in contact kan komen met je eigen kern. De nadruk ligt hier niet op het resultaat, het moeten, maar op het ontdekken en de 'belevenis".

Waar nodig zal ik je op een levendig enthousiaste passievolle manier individueel begeleiden in je werkproces en wat praktijkgerichte theorie geven of een thema aanreiken.  Stap voor stap zal ik je begeleiden in het vinden van je eigen spoor, naar datgene waar jij enthousiast, wakker en sprankelend van wordt. Beleef een verrijkende namiddag met héél veel inspiratie!

De workshop gaat door beneden in het schildersatelier of in de tuin.  Tussendoor serveert Carine heerlijk bio appelsap uit eigen tuin, koffie, thee en versnaperingen.

Kostprijs per namiddag
125€/1 pers. inclusief materiaal + schildersdoek.   
75€ bij deelname van 2 pers. tot 6 pers. (max 6 pers.)

De ideale teamactiviteit :  Heb je een eigen groepje, familie of vrienden (minimaal 3 à 6 personen) die een workshop intuïtief schilderen wil volgen in Polderlicht?  Een hele dag tijd om te ontspannen en samen plezier te maken of slechts een halve dag... stuur mij je gegevens en ik contacteer jou om een voorstel op maat uit te werken 

Mail of bel mij op 0479 70 31 37.  Inschrijven kan ook op polderlichtgastenkamers@gmail.com   Samen met jou zoek ik dan naar een gepast moment.

CONTACT

target="_blank"> src="//c.statcounter.com/11302575/0/1303ba23/1/" alt="Web
Analytics Made Easy - StatCounter">

Vakantiehuis aan de Belgische kust

Welkom in de het vakantiehuis bij Blankenberge (ook vlakbij Brugge) dat warmte en zachtheid uitstraalt.
Ons vakantiehuis is landelijk gelegen in de stille polders bij de Belgische kust.
Een unieke locatie, dichtbij maar toch ver weg van alles.
Hier kunt u genieten van het strand, de zee, de wellness zoals een energetische massage of sauna.
 
Misschien mogen onze levenspaden elkaar kruisen, je bent dan van harte welkom
 

Facebook Gastenkamers Polderlicht Blankenberge

SITEMAP

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring